Albume foto

Albume foto dragi

Realizați cele mai frumoase albume foto personalizate, cu pagini rigide, deschidere plană și imprimare pe hârtie fotografică reală. Un editor foarte prietenos și ușor de utilizat vă ajută să faceți în mod automat albumele dumneavoastră foto, fără să instalați programe în calculator și fără să aveți noțiuni de editare grafică, cu doar câteva click-uri de mouse. Va fi cu siguranță unul din cele mai frumoase cadouri la care vă puteați gândi, pentru dumneavoastră sau pentru cineva drag.

Album foto sau fotocarte

Dar care este diferența? Ca să folosim o figură de stil, diferența este ca între o carte legată într-o copertă de carton (fotocartea) și o carte legată în piele fină cu titlul scris cu foiță de aur (albumul foto).

Trecând la o analiză comparată concretă, constatăm:

  • *   albumele foto au paginile tipărite pe hârtie fotografică adevărată < > fotocărțile au pagini din hârtie sau carton de diferite grosimi, de la 100 la 200 grame/mp
  •  *   albumele foto sunt tipărite în laborator, prin tehnologie fotochimică, ceea ce asigură o calitate impecabilă a imaginilor și rezoluții de neegalat prin nicio altă metodă < > fotocărțile sunt tipărite prin metoda digitală, folosind tehnologie de ultimă generație, dar asemănătoare cu imprimantele laser de la biroul dumneavoastră

(* Cu siguranță veți găsi partizani ai ambelor tipuri, album foto și fotocarte, în funcție mai ales de ceea ce are fiecare la dispoziție. Noi avem utilajele necesare pentru ambele tipuri, dar preferăm să oferim albume foto, cu o calitate PREMIUM,  la prețuri apropiate de cele de fotocarte, preferând să vă oferim un produs care să vă încânte cu adevărat și care să vă facă să reveniți la noi pentru multiplicarea amintirilor dumneavoastră.)

  • *   datorită tipului de legare, folosind hârtie fotografică, care este mai groasă decât paginile la o carte foto standard, tehnica lay flat este perfectă pentru imagini care necesită spațiul a două pagini; albumul arată cu adevărat premium, sugerâng eleganță și unicitate < > tipul de legare al fotocărților le conferă un aspect de revistă, un iz de produs de serie, de ”industrial”.

De ce e important sa creati albume foto personalizate pentru familia Dvs ?

  Daca sunteti ca majoritatea oamenilor, v-ati gandit la fotografia de familie adesea, stiti ca doriti sa aveti poze foarte bune cu intreaga familie, dar o sedinta foto de acest tip nu s-a materializat pana in prezent. Atunci cand aveti o familie mare, in care exista chiar mai multe generatii, e bine sa profitati de orice moment si sa faceti fotografii personalizate in care sa apara toti. In plus, copiii cresc foarte repede si ar fi pacat sa nu aveti poze cu ei din toate momentele importante ale vietii lor.
[Continua sa citesti…]