Albume foto personalizate

Albume foto personalizate

Albume foto profesionale, cu pagini groase și imprimate pe hârtie fotografică adevărată, machetate chiar de dumneavoastră în 2 minute și cu doar câteva click-uri de mouse!

100% personalizate așa cum vă doriți

Dimensiune și preț album

Dimensiune și preț album

Dimensiune și preț album

Dimensiune și preț album

Cum realizăm albumele

Albumele produse de noi fac parte din categoria albumelor foto profesionale Premium. Imprimarea se face pe întreaga suprafață vizibilă a paginii, deschiderea fiind plană, fără spațiu la mijloc. În acest fel nu se vor pierde detalii din imaginile dumneavoastră. Filele sunt rigidizate, având grosimea de aproximativ 1mm iar coperta este de tip Hardcover, imprimată pe toata suprafața. Imprimarea se face folosind laboratoare foto profesionale, pe hârtie fotografică mată, imaginile fiind în acest fel fotografii reale. Acest tip de album îl veți regăsi la fotografii profesioniști și vă asigură cea mai buna calitate disponibilă („Premium”).

Informații tehnice

Realizarea albumelor profesionale presupune editarea unei machete într-un program specializat. Ne-am gândit să vă ușurăm munca și să vă punem la dispoziție un editor puternic, online, care nu necesită descărcarea și instalarea de programe în calculatorul dumneavoastră. Mai mult, editorul nostru va genera automat o machetă pe care dumneavoastră va trebui doar (eventual) să o personalizați după gustul propriu. Urmați pașii de mai jos și încearcați șă vedeți cât e de ușor. Editorii profesioniști vor fi invidioși pe dumneavoastră, veți reuși să faceți în 5 minute ceea ce lor le ia zile întregi de muncă.

Ce mai trebuie să știți

Termenul de realizare a unui astfel de album este de aproximativ o săptămână. Țineți cont că în anumite perioade sensibile (luna DECEMBRIE, de exemplu) termenul de livrare poate fi mai mare. Din acest motiv, atunci când vreți să faceți un cadou deosebit cuiva drag, trebuie să trimiteți din timp comanda. Adaugați la termenul de realizare și termenul necesar pentru ca un curier să poată livra albumul la adresa indicată de dumneavoastră.

Lucrați cu grijă și verificați de două ori macheta, odată imprimat albumul nu se mai poate modifica nimic! Calitatea legării garantează un album pe viață și nu permite desfacerea albumului pentru eventuale corecturi.

Dacă doriți să trimiteți albumul cadou, vă rugăm să ne anunțați și vom putea expedia chiar noi în numele dumneavoastră comanda specială.

Fiecare album este livrat într-o cutie albă, fără însemne. Albumele noastre vor avea imprimat pe ultima copertă logoul nostru și textul „Realizat de Foto Dragi – www.FotoDragi.ro”.

Comandă albume foto personalizate

Programul de editare se va deschide într-o fereastră nouă. Găsiți mai jos, pas cu pas, descrierea pașilor de efectuat pentru realizarea unui album foto personalizat și plasarea comenzii.

          De la poze la… artă. Pași de urmat:

 • Deschideți editorul și selectați categoria dorită.
 • Selectați dimensiunea dorită.
 • Alegeți opțiunile pentru proiectul dumneavoastră (titlu proiect, număr de pagini, copertă).
 • Încărcați fotografiile.
 • Modificați, dacă este cazul, unele opțiuni/setări.
 • Plasați comanda.
 • Așteptați să se încarce lucrarea pe server pentru procesare (timpul de așteptare este de ordinul zecilor de secunde).
 • Confirmați comanda.

Album foto sau fotocarte

Dar care este diferența? Ca să folosim o figură de stil, diferența este ca între o carte legată într-o copertă de carton (fotocartea) și o carte legată în piele fină cu titlul scris cu foiță de aur (albumul foto).

Trecând la o analiză comparată concretă, constatăm:

 • albumele foto au paginile tipărite pe hârtie fotografică adevărată < > fotocărțile au pagini din hârtie sau carton de diferite grosimi, de la 100 la 200 grame/mp
 • albumele foto sunt tipărite în laborator, prin tehnologie fotochimică, ceea ce asigură o calitate impecabilă a imaginilor și rezoluții de neegalat prin nicio altă metodă < > fotocărțile sunt tipărite prin metoda digitală, folosind tehnologie de ultimă generație, dar asemănătoare cu imprimantele laser de la biroul dumneavoastră

(* Cu siguranță veți găsi partizani ai ambelor tipuri, album foto și fotocarte, în funcție mai ales de ceea ce are fiecare la dispoziție. Noi avem utilajele necesare pentru ambele tipuri, dar preferăm să oferim albume foto, cu o calitate PREMIUM,  la prețuri apropiate de cele de fotocarte, preferând să vă oferim un produs care să vă încânte cu adevărat și care să vă facă să reveniți la noi pentru multiplicarea amintirilor dumneavoastră.)

 • datorită tipului de legare, folosind hârtie fotografică, care este mai groasă decât paginile la o carte foto standard, tehnica lay flat este perfectă pentru imagini care necesită spațiul a două pagini; albumul arată cu adevărat premium, sugerâng eleganță și unicitate < > tipul de legare al fotocărților le conferă un aspect de revistă, un iz de produs de serie, de ”industrial”.