Calendare foto personalizate

Calendare foto personalizate

Un calendar personalizat, imprimat pe hârtie fotografică adevărată, realizat cu imaginile dumneavoastră favorite!

Calendare cu… suflet

Dimensiune și preț calendar

Dimensiune și preț calendar

Dimensiune și preț calendar

Despre calendarele foto

Nu vom face rabat niciodată la calitatea produselor noastre. Din acest motiv am ales să imprimăm calendarele personalizate pe hârtie fotografică reală, Kodak sau Fujifilm. Culorile vor fi vii, imaginile vor fi la fel cu fotografiile dumneavoastră. Le puteți păstra toată viața, hârtia fotografică nu își pierde culorile câteva sute de ani! Toate calendarele noastre se pot crea automat cu un editor SMART în doar câteva clickuri de mouse! În doar 5 minute puteți crea un supercalendar foto personalizat, pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi, cu cele mai frumoase fotografii alese. Puteți alege dimensiunea dorită, puteți selecta ce fel de hârtie foto doriți (mată sau lucioasă).

De ce calendare foto „Premium” și nu printate?

Dacă până acum câțiva ani nu aveați decât posibilitatea imprimării unor calendare slabe calitativ, printate pe copiatoare digitale, acum puteți alege calitatea PREMIUM, fotografică, developate pe hârtie fotografică reală. Hârtia fotografică, Kodak sau Fujifilm, este singura care poate reproduce cu acuratețe mare gradientele de tonuri specifice fotografiilor, fără să denatureze culorile, fără să aibă treceri bruște între tonurile de culoare. Din acest motiv veți regăsi pe piață noțiunea de PREMIUM, asociată produselor de înaltă calitate, produse ce folosesc hârtie fotografică reală. Pe spatele fiecărei file de calendar veți regăsi imprimate foarte clar tipul hârtiei foto folosite (Kodak sau Fujifilm). Imaginile sunt strălucitoare, culorile sunt vii, imprimate pe hârtie foto

Cum să alegeți tipul de hârtie foto pentru calendar (mată sau lucioasă)

Important: culorile vor fi identice pe hârtia mată și lucioasă. Totuși, optic, impresia este că fotografiile developate pe hârtie lucioasă par mai „vii”, cu un contrast mai bun, în timp ce fotografile pe hârtie mată au avantajul că sunt protejate de urmele degetelor lăsate involuntar pe filă în timpul manipulării. Este cunoscut faptul că, statistic, fotografii profesioniști aleg hârtia mată pe când fotografii amatori, de cele mai multe ori și din lipsa opțiunilor oferite de laboratoarele foto stradale, aleg hârtia lucioasă. Aveți acum posibilitatea să alegeți orice tip de hârtie foto doriți, ținând cont de preferințele proprii.

Comandă calendare foto personalizate

Programul de editare se va deschide într-o fereastră nouă. Găsiți mai jos, pas cu pas, descrierea pașilor de efectuat pentru realizarea unui calendar foto personalizat și plasarea comenzii.
Editați o dată (un model) și comandați câte exemplare doriți.

          De la poze la… artă. Pași de urmat:

 • Deschideți editorul și selectați categoria dorită (”calendare”, în cazul de față).
 • Selectați dimensiunea și orientarea dorită (portret sau landscape).
 • Dați-i un nume proiectului dumneavoastră.
 • Încărcați fotografiile.
 • Selectați șablonul dorit și porniți editorul SMART (butonul ”design smart”).
 • Alegeți din opțiunile puse la dispoziție.
 • Așteptați încărcarea imaginilor.
 • Verificați fiecare pagină, dacă este cazul, modificați (prin ”drag & drop”) unele poziționări ale imaginilor.
 • Plasați comanda.
 • Așteptați să se încarce lucrarea pe server pentru procesare (timpul de așteptare este de ordinul zecilor de secunde, în funcție de viteza conexiunii dumneavoastră).
 • Finalizați comanda (alegeți numărul de bucăți dorite și apăsați butonul ”Continuare”).