Despre noi

Bun venit pe site-ul www.FotoDragi.ro !

 

FotoDragi – o echipă dedicată fotografiilor, sub toate formele. Noi avem grijă ca amintirile dumneavoastră nu doar să fie în siguranță, ci sa fie și puse în valoare fie prin albume foto personalizate și prezentate într-un mod foarte elegant, fie prin tablouri foto pe pânză întinse cu mare atenție pe șasiu de lemn natural și gata de a fi pse pe perete, fie prin calendare foto personalizate, de perete. Toate acestea pot fi cadouri perfecte și surprize garantate pentru familie și prieteni, pentru bunici, părinți, pentru jumătatea dumneavoastră sau pentru colegii de serviciu.

Misiunea noastra este să aducem bucurie și frumusețe în casele dumneavoastră și siguranță amintirilor dumneavoastră. O facem printr-o modalitate de lucru ușoară, plăcută și prin produse de cea mai buna calitate care vă garantează rezistența în timp, astfel încât de produsele noastre să se bucure peste ani și generațiile viitoare.

Personalul nostru prelucrează imaginile dumneavoastră cu mult drag și cu experiența de zeci de ani în domeniul foto (de la developare alb/negru pe vechile UPA 510 (pentru cunoscători), până la lucrul cu cele mai moderne tehnici, programe și laboratoare foto profesionale).

Secretul succesului nostru: controlul calitativ permanent!

Realizăm în permanenţă un control de calitate exigent, garantând astfel, ca fiecare produs realizat de noi să fie de o calitate ireproşabilă. Controlul calitativ permanent din timpul fabricaţiei, garantează faptul că fiecare produs FotoDragi corespunde celor mai exigente cerinţe calitative.

Imaginile dumneavoastră sunt verificate pentru a nu avea nici cele mai mici erori, abateri sau diferenţe cromatice.

La finalul procesului de producție verificăm fiecare produs în parte și le ambalăm manual.

Filosofia noastră

Dacă nu putem să facem un lucru foarte bine, atunci nu îl facem deloc. Așa am început și asa dorim să continuăm. Ținem cont de dorințele și observațiile dumneavoastră (și le apreciem extrem de mult). Ne perfecționăm continuu prin traininguri periodice, participăm la toate târgurile importante de profil din țară și străinatate și încercăm să fim azi mai buni decât ieri. Nu ne folosim clienții pe post de cobai, orice produs nou este îndelung și atent testat înainte de a fi introdus ca produs de listă. La fel procedăm cu noile tehnologii care apar și pe care le introducem în procesul de fabricație. Nu vă considerăm clienții nostri, ci prietenii nostri.