Multiplicare foto producator

Multiplicare poze

Comandați fotografii, developate folosind exclusiv laboratoare foto profesionale și hârtie fotografică adevărată! Calitate PREMIUM la preț de fotografii „printate”!!!

Clipe de fericire – pentru dumneavoastră și pentru toată familia!

Dimensiune și preț calendar

Dimensiune și preț calendar

Dimensiune și preț calendar

Cum procesăm fotografiile dumneavoastră

Cum procesăm fotografiile dumneavoastră
Developăm folosind laboratoare foto profesionale de generație nouă, pe hârtie fotografică Kodak sau Fuji, pentru a păstra în cele mai bune condiții amintirile dumneavoastră. Fie că este vorba de un eveniment privat sau de o excursie, fotografiile procesate de noi sunt de o înaltă calitate grafică și de o durabilitate neegalate de nicio altă modalitate de imprimare a fotografiilor. Folosim doar laboratoare fotografice în proces tradițional de developare chimică a fotografiei. Credem că meritați doar ce este mai bun calitativ si încercăm să vă oferim acest lucru la un preț similar fotografiilor „printate” pe imprimante cu jet de cerneală sau laser, cunoscute mai nou ca și „calitate Standard”.

De ce fotografii developate si nu „printate”? Ce sunt „fotografiile PREMIUM”?

De ce fotografii developate si nu „printate”? Ce sunt „fotografiile PREMIUM”?
Deși în ultimii ani au apărut modalități de imprimare alternative a fotografiilor, care promit o calitate similară sau chiar superioară fotografiilor developate folosind un laborator foto, în realitate aceste lucruri nu pot fi posibile tehnic, calitatea fotografiilor developate în laborator nefiind nici pe departe egalată, nicidecum depășită. De aceea dacă doriți fotografii nepixelate, fără dungi sau culori stranii și care să reziste în timp având culorile originale, laboratorul foto este singura modalitate de a vă păstra fotografiile. Așa a apărut expresia „fotografii PREMIUM” pentru a sublinia calitatea neegalată a acestora. Acum vă permiteți să beneficiați de calitate PREMIUM la preț de fotografii printate la imprimantă color…

Cum să alegeți tipul de hârtie foto pentru calendar (mată sau lucioasă)

IMPORTANT: culorile vor fi identice pe hârtia mată și pe cea lucioasă. Totuși, optic, impresia este că fotografiile pe hârtie lucioasă par mai „vii”, cu un contrast mai bun, în timp ce fotografile pe hârtie mată au avantajul că sunt protejate de urmele mâinilor lăsate involuntar pe fotografie în timpul manipulării. Este cunoscut faptul că, statistic, fotografii profesioniști aleg hârtia mată, pe când fotografii amatori, de cele mai multe ori și din lipsa opțiunilor oferite de laboratoarele foto stradale, aleg hârtia lucioasă. Aveți acum posibilitatea să alegeți orice tip de hârtie foto doriți, ținând cont de preferințele proprii.

Comandă fotografii

Programul de editare se va deschide într-o fereastră nouă. Găsiți mai jos, pas cu pas, descrierea pașilor de efectuat pentru realizarea unei comenzi de multiplicare foto.

       De pe ecran pe hârtie foto. Pași de urmat:

  • Deschideți editorul și selectați categoria dorită (”developare poze”).
  • Selectați dimensiunea dorită.
  • Alegeți opțiunile pentru proiectul dumneavoastră.
  • Încărcați fotografiile.
  • Alegeți din nou opțiunile pentru imprimare, dacă este cazul.
  • Plasați comanda (click pe ”coș”).
  • Așteptați să se încarce comanda pe server pentru procesare.
  • Confirmați comanda; apăsați butonul ”Continuare”