http://editor.fotodragi.ro/

Servicii si produse

Multiplicăm amintiri

Făceți-vă o bucurie sau bucurați-vă rudele și prietenii apropiați cu albume foto personalizate, tablouri pe pânză, calendare foto personalizate, fotografii multiplicate pe hârtie fotografică reală și alte modalități de imprimare a clipelor frumoase. Obiecte care vor rămâne în casa dumneavoastră, dăinuind peste ani și peste generații. Totul la calitate PREMIUM.

Albume foto dragi

Realizați cele mai frumoase albume foto personalizate, cu pagini rigide, deschidere plană și imprimare pe hârtie fotografică reală. Un editor foarte prietenos și ușor de utilizat vă ajută să faceți în mod automat albumele dumneavoastră foto, fără să instalați programe în calculator și fără să aveți noțiuni de editare grafică, cu doar câteva click-uri de mouse. Va fi cu siguranță unul din cele mai frumoase cadouri la care vă puteați gândi, pentru dumneavoastră sau pentru cineva drag.

Album foto sau fotocarte

Dar care este diferența? Ca să folosim o figură de stil, diferența este ca între o carte legată într-o copertă de carton (fotocartea) și o carte legată în piele fină cu titlul scris cu foiță de aur (albumul foto).

Trecând la o analiză comparată concretă, constatăm:

 • *   albumele foto au paginile tipărite pe hârtie fotografică adevărată < > fotocărțile au pagini din hârtie sau carton de diferite grosimi, de la 100 la 200 grame/mp
 •  *   albumele foto sunt tipărite în laborator, prin tehnologie fotochimică, ceea ce asigură o calitate impecabilă a imaginilor și rezoluții de neegalat prin nicio altă metodă < > fotocărțile sunt tipărite prin metoda digitală, folosind tehnologie de ultimă generație, dar asemănătoare cu imprimantele laser de la biroul dumneavoastră

(* Cu siguranță veți găsi partizani ai ambelor tipuri, album foto și fotocarte, în funcție mai ales de ceea ce are fiecare la dispoziție. Noi avem utilajele necesare pentru ambele tipuri, dar preferăm să oferim albume foto, cu o calitate PREMIUM,  la prețuri apropiate de cele de fotocarte, preferând să vă oferim un produs care să vă încânte cu adevărat și care să vă facă să reveniți la noi pentru multiplicarea amintirilor dumneavoastră.)

 • *   datorită tipului de legare, folosind hârtie fotografică, care este mai groasă decât paginile la o carte foto standard, tehnica lay flat este perfectă pentru imagini care necesită spațiul a două pagini; albumul arată cu adevărat premium, sugerâng eleganță și unicitate < > tipul de legare al fotocărților le conferă un aspect de revistă, un iz de produs de serie, de ”industrial”.

De ce e important sa creati albume foto personalizate pentru familia Dvs ?

  Daca sunteti ca majoritatea oamenilor, v-ati gandit la fotografia de familie adesea, stiti ca doriti sa aveti poze foarte bune cu intreaga familie, dar o sedinta foto de acest tip nu s-a materializat pana in prezent. Atunci cand aveti o familie mare, in care exista chiar mai multe generatii, e bine sa profitati de orice moment si sa faceti fotografii personalizate in care sa apara toti. In plus, copiii cresc foarte repede si ar fi pacat sa nu aveti poze cu ei din toate momentele importante ale vietii lor.
[Continua sa citesti…]

 

Calendare foto personalizate

Calendare personalizate, imprimate pe hârtie fotografică reală, la calitate PREMIUM, realizate cu imaginile dumneavoastră favorite? Și noi le preferăm! În doar 5 minute puteți crea un supercalendar foto personalizat, pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi, cu cele mai frumoase fotografii alese. Alegeți tema și dimensiunea dorită și un editor SMART face restul pentru dumneavoastră cu doar câteva click-uri de mouse. Simplu!

Tablouri foto pe pânză


Un tablou pe pânză din bumbac 100% imprimat cu imaginile dumneavoastră favorite la o calitate fotografică și un preț foarte atractiv? Ați ajuns unde trebuie! Culorile superbe, imprimate pe o pânză specială de cea mai bună calitate, vă oferă posibilitatea să vă decorați casa chiar cu imaginile preferate (locuri, oameni, obiecte). Un obiect de decor pesonalizat sau chiar o operă de artă, pătrate sau dreptunghiulare, canvasurile noastre sunt realizate cu multă grijă pentru detalii și sunt gândite să vă fie alături mulți ani de acum încolo.

Multiplicare poze

Multiplicați-vă fotografiile preferate folosind exclusiv laboratoare foto profesionale și hârtie fotografică adevărată! Imaginile sunt procesate folosind laboratoare foto digitale moderne pentru a vă oferi garanția celei mai bune calități disponibile și păstrarea în condiții optime a fotografiilor pe viață. Un preț avantajos vă oferă accesul la calitatea „PREMIUM” tot timpul anului, fără restricții. Programul nostru de editare vă ajută să încărcați pozele ușor, direct ONLINE, fără să instalați programe pe calculator sau să vă deplasați de acasă.

Prețuri produse

Albume foto

Calendare foto

Fotografii

Tablouri foto

Ușor, la îndemână, rapid

 

!!! Nu este nevoie să instalați nimic pe calculatorul dumneavoastră. Fără programe suplimentare, fără bataie de cap, totul se face simplu și rapid, direct aici, în site-ul www.fotodragi.ro !!!

Nu vă punem pe drumuri. Doar comandați, iar livrarea se face direct la dumneavoastra acasă, prin curier.

Amintirile dumneavoastră, multiplicate de noi (sub formă de albume foto, calendare personalizate, tablouri pe pânză, simple fotografii sau chiar sub alte forme.
 • Foto dragi din excursii
 • Foto din locuri dragi
 • Foto din momentele importante ale vieții (nuntă, botez, tăierea moțului)
 • Foto din primii ani de viață ai copiilor
 • Foto din vacanțe
 • Foto de sărbători
 • Foto de la mare
 • Foto pentru bunici
 • Foto pentru nași
 • Foto pentru fini
 • Foto pentru prieteni dragi
 • Foto cu ceilalți ”menbri ai familiei”: cățelul, pisoiul etc.

Vizitați-ne acum!

Doriți să aveți un calendar de perete personalizat cu fotografiile dumneavoastră dragi? Vreți să aveți în biblioteca proprie albume realizate profesional cu cele mai frumoase momente din viața dumneavoastră și a celor dragi? V-ar plăcea să aveți un tablou foto pe pânză, un obiect de decor personalizat, cu o imagine imortalizată de dumneavoastră cu aparatul foto sau chiar cu telefonul propriu?

Numerele noastre reprezentative

0
Clienți fericiți
0
Albume foto
0
Calendare personalizate
0
Tablouri pe pânză

Contact

Fiți în legătură cu noi

Trimite-ne mesaj

Adresă email:
suport@fotodragi.ro

Sună-ne

(+4) 072 331 2128