Tablouri foto pe panza

Tablouri foto pe panza

Acum puteți avea un tablou pe pânză imprimat cu imaginile dumneavoastră favorite la o calitate fotografică și un preț foarte atractiv. Se livrează întinse pe ramă (șasiu) de lemn natural.

Fii vedetă, crează un obiect de decor inedit sau chiar o operă de artă!

Tablouri dreptunghiulare de la doar 35 lei

Tablouri pătrate de la doar 45 lei

Tablouri panoramice de la doar 45 lei

Cum se realizează un tablou pe pânză

Procesăm imaginea ta la rezoluție maximă disponibilă folosind imprimante cu 12 culori, pigment foto, de înaltă calitate. Pânza pe care se imprimă este o pânză specială, rezistentă la apă, 100% din bumbac. Folosim doar cerneluri pigment, potrivite pentru a fi păstrate în incinte locuite, care rezistă în timp si nu dăunează sănătății.

Cum lucrăm

Fotografia trimisă de tine este întinsă pe un șasiu de lemn, cu profil de 18 sau 40mm, pentru a putea fi expusă. Tabloul se poate expune oricum dorești, nu vom monta nici un fel de astfel de sistem de prindere care ar putea influența distanșa față de perete la care dorești să-l expui. Deși imprimăm pe materiale de foarte bună calitate, tabloul pe pânză nu este destinat expunerii directe în lumină solară și nici în mediul exterior. De aceea, dacă ai de gând să expui acest tablou într-o vitrină, te rugăm să ne anunți.

Ce e bine de știut

Pentru că pânza se întinde pe ramă, pe fiecare latură, 4 cm din imaginea ta vor fi afișați pe lateral și pe spatele ramei. Această margine va fi evidențiată cu roșu în editorul nostru. Din acest motiv este bine să folosești imagini cu o margine corespunzătoare.
Calitatea la care imprimăm este foarte ridicată. Folosește imagini de calitate potrivită cu mărimea aleasă de tine. Nu folosi imagini descărcate de pe telefonul mobil sau Facebook pentru a comanda tablouri cu dimensiuni mari, vor ieși pixelate!

Comandă tablouri personalizate imprimate pe pânză

Programul de editare se va deschide într-o fereastră nouă. Găsiți mai jos, pas cu pas, descrierea pașilor de efectuat pentru realizarea unui tablou foto personalizat imprimat pe pânză și pentru plasarea comenzii.

          De la poze la… artă. Pași de urmat:

  • Deschideți editorul și selectați categoria dorită (”tablouri pe pânză”, în cazul de față).
  • Selectați dimensiunea și forma dorită.
  • Dați-i un nume proiectului dumneavoastră.
  • Încărcați fotografia și poziționați-o în șablon.
  • Alegeți numărul de bucăți dorite, confirmați comanda și apăsați butonul ”Continuare”.